17.2.2021 22:24
Lohjan Pallo ry

Kuukausitiedote 2 / 2021

Moikka!

Lohjan Pallo ryhtyy nyt tiedottamaan koko seuraa koskevista asioita kuukausitiedotteella. Tässä ensimmäinen sellainen tälle vuodelle.

Covid-19 on keskuudessamme edelleen, ja aiheuttaa poikkeusolosuhteet treenaamiseen ja pelaamiseen liittyen. Jaksetaan kaikki yhdessä ja pidetään pelaajien motivaatiota yllä, kyllä tästä vielä pelikentille ja turnauksiin päästään.

Seura on palkannut täyspäiväiseksi valmennuspäälliköksi Juha Kaijanmäen. Hän onkin jo aktiivisesti käynyt seuraamassa joukkueiden treenejä kuplassa ja pitänyt palavereja joukkueiden toimihenkilöiden kanssa kunkin joukkueen tilanteista. Joillakin joukkueilla on ollut valmentaja pulaa, mutta niihin löytyy kyllä ratkaisu, ei hätää. Vielä kerran: Tervetuloa Juha!

Seuran syyskokouksessa tammikuussa päätettiin , että toimintamaksuja korotetaan 5e / pelaaja, tästä olettekin varmasti jo oman joukkueen joukkueenjohtajalta kuulleet. Lisäksi seuran jäsenmaksua korotettiin siten, että se on vuonna 2021 70e ja laskutetaan kahdessa erässä. Ensimmäisen erän lasku onkin jo kilahtanut sähköposteihimme. Huomatkaa, että tuo jäsenmaksu maksetaan laskussa olevalle emoseuran tilille, ei joukkueen tilille, kuten kuukausimaksu. Jos kuitenkin on käynyt vahinko, ja sen on joukkueen tilille maksanut, olkaa yhteydessä oman joukkueenne jojoon.

Lohjan pallon johtokunta vuodelle 2021 löytyy osoitteesta:
https://lohjanpallo.fi/johtokunta

Kesän treenivuoroja suunnitellaan jo kiivaasti Jerrin ja Juhan sekä Rainen toimesta. Toivottavasti kevät ja kesä tulisivat pian ja tämä Koronanakin helpottaisi otettaan, niin päästäisiin kunnolla treenailemaan.

Muistattehan kaikki hankkia pelaajalle pelipassin ja huolehtia siitä, että vakuutus asiat ovat kunnossa. Oman joukkueen jojo varmasti muistuttelee tästä vielä ennen sarjakauden alkua.

Vuoden 2020 päättäjäisiä emme päässeet viettämään ajallaan Koronasta johtuen. Päättäjäiset vietetään 7.3.2021 erittäin pienimuotoisena tapahtumana kuplahallissa. Oman joukkueen jojo kutsuu joukkueen palkittavat pelaajat paikalle. Tilaisuus kuvataan ja siitä tehty video julkaistaan somessa. Käykäähän katsomassa kun sen aika on.

Viimeisenä, vaan ei missään tapauksessa vähäisempänä asiaa vielä Lohjan Pallon tukirahastosta:

Rahaston tarkoituksena on turvata seurassa pelaavien lasten harrastuksen jatkuminen perheissä, joissa on sosioekonomisia ongelmia. Avustus on perhekohtainen ja sen myöntää johtokunnasta valikoidut vaitiolovelvolliset henkilöt. Tuen myöntämisen / eväämisen jälkeen hakemukset hävitetään, niitä ei arkistoida mihinkään. Avustusta voi hakea ympärivuoden. Tuki on enintään 150e/lapsi ja se maksetaan joukkueen tilille ja siten hyvitetään pelaajalle kk maksuina.
Hakemuksessa tulee selvitä seuraavat asiat:
-pelaajan nimi sekä ikä/syntymävuosi
-joukkue, jossa lapsi/nuori pelaa
-perustelut tuen tarpeelle(esimerkiksi työttömyys, lomautus tai muut taloudelliset syyt)
-onko pelaaja saanut tukea rahastosta aiemmin
-joukkueen kk-maksu
Puutteellisesti täytetty hakemus voi vaikuttaa tuen myöntämiseen, joten huolehdi, että em. kohtiin on vastattu. Hakemus toimitetaan sähköpostilla

tukirahasto@lohjanpallo.fi

Olkaa siis aktiivisia tuon tukirahaston suhteen!

Tässäpä tämän kuukauden anti, ensi kuussa sitten taas lisää.

Mukavaa kevään odotusta kaikille ja toivotaan, että päästään pian palaamaan normaaliin!

Yt. Lohjan Pallo / Sari