17.3.2021 16:15
Lohjan Pallo ry

Kuukausitiedote 3 / 2021

Hei!

Kevättä kohden mennään ja maaliskuun joukkueenjohtajien kokous on pidetty. Tässä teille vanhemmille ja pelaajille tiedoksi kokouksen antia:

Korona pirulainen viihtyy edelleen keskuudessamme, tämä ei liene yllätys kellekään. Tästä syystä Palloliitto on linjannut, että sarjapelit pääsevät käynnistymään aikaisintaan huhtikuun puolivälissä. Seuratkaa siis aktiivisesti oman joukkueenne MyClubia, sinne tulevat sitten pelit näkyviin, kun niiden aika on. Toivottavasti pian!

Korona vaikuttaa myös luonnollisesti treenaamiseen, siitä olettekin varmasti saaneet omalta joukkueenjohtajalta ohjeita, noudatetaan niitä. Huomion arvoista tässä kohtaa on mm. se, että ohjeena on, että kuplassa KAIKKI aikuiset, valmentajat, pienten pelaajien vanhemmat ja muut joukkueen toimihenkilöt käyttävät maskia treenien ajan. Myös poikien Lohja Cup, joka olisi tarkoitus pelata kesäkuun aikana, on vaarassa siirtyä syksyyn. Tästä lisätietoa kun tilanne selviää.

Pelaajan mahdollisesta tauolle jäämisestä käytiin myös keskustelua, eli seuran linjaus on jo pitkään ollut se, että tauon pitää kestää vähintään 4kk, jotta kuukausimaksuja ei tule. Jos tauko kestää lyhyemmän ajan, maksut tulevat takautuvasti. Jos pelaaja jää tauolle, siitä on ilmoitettava joukkueenjohtajalle tauon alkua edeltävässä kuussa. Jos pelaaja on loukkaantunut ja siitä on lääkärintodistus, siitä kannattaa ilmoittaa heti joukkueenjohtajalle, seuraavasta kuusta alkaen ei tule maksuja. Tässä ei ole sitä 4kk linjausta tietenkään, kaikki päinvastoin toivotavat pelaajan pikaista paranemista ja kentälle paluuta.

Ja koska kevättä ja kesää kohti mennään, tarkoittaa se toivottavasti myös pelejä Harjulla. Siitä syystä LoPan kioskia aletaan remontoimaan. Siellä tarjolla siis talkoo työtä, odotelkaa rauhassa oman joukkueen joukkueenjohtajan infoa tästä, apuja varmasti tarvitaan.

Myös kevään ja kesän pelien kioskivuoroja on tulossa joukkueille, toivottavasti kaikista joukkueista löytyy aktiivisia vanhempia näitä hoitamaan. On meidän kaikkien etu, että hoidetaan homma kotiin ja tarjotaan katsojille vain parasta!

Kyselyjä on tullut joukkueen kuukausimaksun saamisesta E-laskuna. Seuran johtokunta on asiaa käsitellyt ja päättänyt, että E-laskutusta ei oteta vielä käyttöön. Jos kuukausittain tuleva lasku tuottaa päänvaivaa, olkaa yhteydessä joukkueen rahastonhoitajaan tai joukkueenjohtajaan koska, myös vuosilaskutus on mahdollista.

Valmennuspäällikkö Juha suunnittelee kovaa vauhtia seuran valmennuslinjausta yhdessä joukkueiden valmentajien kanssa. Tästä saamme varmasti kuulla kevään aikana lisää.

Kesän kenttävuoroja tehdään parhaillaan Jerrin, Juhan ja Rainen toimesta. Ne julkaistaan joukkueiden toimesta heti kun ne saadaan tietoon.

Muistutuksena, että LoPalla on avustusrahasto, josta voidaan myöntää tukea, jos kuukausimaksuista tekee tiukkaa. Kts edellinen seuratiedote. Lisäksi on mahdollista hakea tukea harrastukseen Pirjo Mattila rahastolta. Lisätietoa ja hakuohjeet linkistä:
https://www.lohja.fi/muut-uutiset/pirjo-mattilan-rahaston-vuoden-2020-avustukset-lohjalaisten-lasten-ja-nuorten-harrastustoiminnan-tukemiseksi-julistetaan-haettavaksi/

Ja sitten ennen kiitoksia loppuun lukemisen jaksamisesta tiedoksi, että LoPa on saanut OP- ryhmältä tukea 4 kesäduunarin palkkaamiseen! Kesäduunarin tulee olla 15-17 vuotias. Haastattelut toteutetaan huhti-toukokuussa. Vapaamuotoiset hakemukset 18.4 mennessä toimisto@lohjanpallo.fi
Lisätietoa seuraavasta linkistä:
https://www.op.fi/web/op-helsinki/kesaduuni-opn-piikkiin/nuorten-haku

Ja tässä kohtaa kiitän, että jaksoit lukea loppuun =)
Palataan!
Lohjan Pallo / Sari