14.4.2021 17:56
Lohjan Pallo ry

Kuukausitiedote 4 / 2021

Hei!

Kuukausi on taas vaihtunut ja on istuttu joukkueenjohtajien kokous Teamsin välityksellä. Toivottavasti päästään näitä kokouksia pitämään ihan kasvotustenkin jo lähiaikoina! Täytyy kyllä tässä kohtaa kehua ja kiittää meidän kaikkien joukkueiden joukkueenjohtajia aktiivisesta osallistumisesta näihin kokouksiin, ISO KIITOS, voitte olla ylpeitä näistä huippu jojoistanne!

Ihan kauheasti ei uutta asiaa tällä kertaa tullut, mutta kertaus on opintojen äiti, näinhän kai aina sanotaan? Eli tässä kertausta ja ehkä hiukan uuttakin asiaa.
Kesä lähestyy ja OP kesäduunareiden hakuaika päättyy näinä päivinä, vielä ehdit laittaa hakemuksen! Ole siis nopea!
Vapaamuotoiset hakemukset 16.4 mennessä toimisto@lohjanpallo.fi
Lisätietoa seuraavasta linkistä
https://www.op.fi/web/op-helsinki/kesaduuni-opn-piikkiin/nuorten-haku

Kuten tiedättekin, korona pirulainen on aina vaan keskuudessamme, mutta koska tilanne näyttää jo valoisammalta, onkin aika muistuttaa pelipasseista ja vakuutuksista, nämä ovat ehdottomia asioita, jotka jokaisen pitää hoitaa oman lapsen kohdalla kuntoon. Nimittäin, yksikään pelaaja ei pelaa ainuttakaan sarjapeliä, jos pelipassi ja vakuutus ei ole voimassa. Tässä linkit ohjeisiin, sekä pelipassin uudistamiseen, että uuden pelaajan rekisteröimiseen. Myös joukkueiden toimihenkilöiden pitää rekisteröityä, tähän myös linkki alla
https://www.palloliitto.fi/palvelut/digitaaliset-jasenpalvelut/pelipaikka-pelipassit-ja-vakuutukset#Pelipassit

Uuden pelaajan rekisteröiti:
https://tuki.palloliitto.fi/fi/support/solutions/articles/35000134424-uuden-pelaajan-rekister%C3%B6inti

Pelipassin uusiminen
https://www.palloliitto.fi/nain-uusit-pelipassin

Pelipaikka
https://fin.ma.services/LINKKI

Korona vaikuttaa edelleen myös treenaamiseen, siitä olettekin varmasti saaneet omalta joukkueenjohtajalta ohjeita, noudatetaan niitä. Seuran suunnalta tulee ihan heti tietoa ja ohjeita, kunhan sitä saadaan korkeammilta päättäjiltä, LoPa ei voi tehdä omia sääntöjä ja ohjeita, vaikka kuinka haluaisimme, että kaikki saisivat treenata. Nyt toivotaan siis kärsivällisyyttä ja ymmärrystä tässä asiassa, sekä pelaajilta että vanhemmilta.

Poikien Lohja Cupin osalta tilanne odottaa edelleen korona tilanteen kehittymistä, eli jos mahdollista, se pelataan, jos ei, se perutaan. Varautukaa nopeisiinkin aikataulun muutoksiin.

Sekä poikien, että tyttöjen Lohja Cup turnauksiin tarvitaan pelinohjaajia. Kevään 2021 pelinohjaajakoulutus pidetään 28.4 Teamsin välityksellä. Siihen voivat osallistua 2008 ja sitä ennen syntyneet, ja myös ne, jotka ovat aikaisemmin koulutuksen käyneet. Ja hei, myös pelaajien vanhemmat ovat tervetulleita kurssille, madaltaa tiukan paikan tullen kynnystä pilliin tarttumiseen, sekä antaa uuden näkökulman pelinohjaajan tehtävään.

Ole yhteydessä joukkueenjohtajaan tai käytä linkissä olevaa lomaketta ilmoittautumiseen

https://lohjanpallo.fi/pelinohjaajaksi-lohja-cupiin

Pelinohjaajilla on myös omat MyClub ryhmänsä jossa voivat ilmoittautua pelinohjaajiksi Lohja Cupeihin. Pelinohjaajakoulutuksen käyneet LoPalaiset liitetään koulutuksen jälkeen näihin ryhmiin.

Edelleen mennään kohti kevättä ja kesää, ja odotetaan pelejä Harjulla. Siitä syystä myös LoPan kioskin remonttia odotetaan toteutuvaksi, kunhan rajoitukset antavat myöden. Siellä tarjolla siis talkoo työtä, odotelkaa edelleen rauhassa oman joukkueen joukkueenjohtajan infoa tästä, apuja varmasti tarvitaan, kunhan korona rajoitukset hellittävät.

Myös kevään ja kesän pelien kioskivuoroja on edelleen tulossa joukkueille, toivottavasti kaikista joukkueista löytyy aktiivisia vanhempia näitä hoitamaan. On meidän kaikkien etu, että hoidetaan homma kotiin ja tarjotaan katsojille vain parasta futista Lohjalla ja siinä samalla myös parasta buffaa!
Harjun kioski vastaava Tarja toivoisi saavansa vastuuta jakavia kavereita, olisitko se juuri sinä? Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Olisiko juuri sinulla aikaa osallistua muutaman kerran kuukaudessa buffetti hommiin Lohjan parhaan futiksen puolesta? Jos vastaat tähän kyllä, laita viestiä kati.kollin@lohjanpallo.fi ja ilmaise halukkuutesi. Ja korostan, aikaisempaa kokemusta ei tarvita, ”työhön” opastetaan.

Joissakin joukkueissa on huoltaja pula! Onko teidän joukkueessa? Kysäise joukkueenjohtajalta! Tiesitkö, että huoltaja on paraatipaikalla pelien seuraamisessa? Tiesitkö, että huoltaja on muutakin kun ensiapua antava henkilö? Tiesitkö, että ilman huoltajaa valmennus voi olla pulassa? Tiesitkö, mitä huoltajan tehtäviin oikeasti kuuluu? Jos et, ja olisit kiinnostunut kuulemaan, ole yhteydessä joukkueenjohtajaan ja ilmoittaudu rohkeasti vapaaehtoiseksi! Huoltajan homma on yksi parhaista hommista joukkueessa!! Huoltajakoulutusta on tulossa heti, kun sitä livenä kokoontumisrajoitusten puitteissa voidaan järjestää.

Umbro on päivittänyt mallistoaan, se päivitetään verkkokauppaan viikon 15 aikana. Suuria muutoksia ei ole luvassa. Tässä vielä linkki verkkokauppaan, josta voit näppärästi ostaa tuotteita, muista valita oman joukkueesi tuotteet. Jos tästä kysyttävää, kysäise joukkueenjohtajalta tai varustevastaavalta.

https://varusteet.lohjanpallo.fi/etusivu

Jotta haastava kausi 2020 ei pääsisi unohtumaan kaikkine Korona rajoituksineen, eivätkä kauden palkitut unohdu koronan rajoittaman päättäjäisjärjestelyn vuoksi, tässä vielä muistutuksena upea videokooste kaudesta 2020! Saa jakaa!

https://www.youtube.com/watch?v=q8Re2WTtIC8

Taas viimeisenä vaan ei vähäisempänä, muistutuksena, että LoPalla on avustusrahasto, josta voidaan myöntää tukea, jos kuukausimaksuista tekee tiukkaa. Kts edellistä edellinen seuratiedote. Lisäksi on mahdollista hakea tukea harrastukseen Pirjo Mattila rahastolta. Lisätietoa ja hakuohjeet linkistä:

https://www.lohja.fi/muut-uutiset/pirjo-mattilan-rahaston-vuoden-2020-avustukset-lohjalaisten-lasten-ja-nuorten-harrastustoiminnan-tukemiseksi-julistetaan-haettavaksi/
Tässpä ne tärkeimmät, ole aktiivisesti yhteydessä joukkueenjohtajaan jos tulee kysyttävää, jos hän ei tiedä vastausta heti, hän kyllä varmasti selvittää asian, meillä on huippu jojot!

Nyt vaan toivotaan, että tästä koronasta päästään eroon ja päästään pelikentille, kaikilla meillä on varmasti tämä sama toive!

T: Lohjan Pallo / Sari