17.5.2021 20:44
Lohjan Pallo ry

Kuukausitiedote 5 / 2021

Moikka!

Taas on se aika kuukaudesta kun kuukausitiedote ilmestyy.

Korona rajoitusten tulkinta on vienyt aikaa ja aiheuttanut runsaasti harmaita hiuksia kaikille, niin pelaajille, vanhemmille sekä joukkueiden toimihenkilöille. Hienosti on kuitenkin jaksettu! Kiitos siitä!

Pelinohjaajakoulutus järjestettiin etänä yhteistyössä NuPsin kanssa parisen viikkoa sitten 2008 ja sitä ennen syntyneille, kiitos osallistuneille! Pelinohjaajia tarvitaan aina, myös aikuisia, joilla säännöt hallussa. Jos missasit koulutuksen, mutta olet halukas ko toimintaan osallistumaan, ole yhteydessä: Sari Lahdelma 0505459122.

Pelinohjaajana toimimisesta maksetaan korvausta seuraavasti:
Sarja / harkkapelit: 11v11 30e, 8v8 15e ja 5v5 10e.
Lohja Cup ja muissa turnauksissa korvaus on hiukan pienempi, mutta myös peliaika on lyhyempi: 11v11 15e, 8v8 10e ja 5v5 8e.
Korvausten maksaminen edellyttää verokortin toimittamista LoPalle.

Harjun kioskissa tulee olemaan joukkueiden vuorollaan pitämä buffa jokaisessa kotipelissä.

Eikös olisikin hienoa nähdä meidän omissa kotipeleissä, oli ne sitten naisten, miesten, A- tai B-junnujen pelejä LoPa huiveja katsomossa? Ja pelistä nauttiessa voisi siemailla kahvia mukista, jota koristaa LoPan logo?

Nyt se on mahdollista, koska seura ottaa myyntiin kannatuskahvimukin ja huivin.
Muki on kestävä, kierrätettävä termosmuki. Mukin idea on se, että maksamalla mukista 29e, sillä saa mukin lisäksi juoda rajattomasti kahvia/mehua Harjun kentällä pelattavien pelien aikana. Tämä koskee siis vain Harjun kentällä pelattavia sarjapelejä, koska Harjun kahvit hankkii ja kustantaa seura, ei joukkueet itse. Huivi on 140cm pitkä, valkoinen kudottu huivi LoPan logolla ja sen hinta on 20e.

Lohjan Pallon kannatustuotteet

Tuotteet ovat ennakkomyynnissä MyClubissa. Kannustamme tilaamaan ennakkoon, jotta tiedämme paljonko mukeja ja huiveja tilataan, jotta jokaiselle varmasti riittää. Ei ole kiva myydä EIOOTA. Ennakkomyynti jatkuu 23.5 asti.
Myöhemmin mukeja ja huiveja voi ostaa Harjun kioskista pelien aikana.

Alla linkit MyClub tapahtumiin, josta voit em tuotteet ostaa ennakkoon:

Muki:

https://lohjanpallo.myclub.fi/flow/events/2983952

Huivi:

https://lohjanpallo.myclub.fi/flow/events/2988646

 

Jos kummit, isovanhemmat, kaverit, naapurit tai muut haluaa ostaa tuotteita, niin ne löytyy myös LoPan verkkokaupasta:

https://lohjanpallo.fi/category/kannatustuotteet

 

Auta LoPaa ja äänestä videota!

LoPa osallistuu myös Helenin järjestämään ”Hyvän energian seura” kilpailuun. Pelkät äänet eivät oikeuta voittoon, mutta vievät meidät lähemmäs voitosta päättävää raatia. Voit vaikuttaa voittomahdollisuuteen äänestämällä LoPan videota alla olevasta linkistä.

https://www.helen.fi/kampanjat/hyvan-energian-seura/videot/lohjan-pallo

Nyt ei muuta kun odotellaan aurinkoista kesää ja pelejä!
Sari