23.8.2021 17:02
Lohjan Pallo ry

Kuukausitiedote 8 / 2021

Hei vaan ja tervetuloa syksy ja talvi, sateet ja rakeet, vaikka emme varmastikaan kukaan niitä odottaneet näin nopeasti saapuviksi.

Kulunut kesä on mennyt ihan kauhean nopeasti. Sarjat loppuivat vasta heinäkuussa ja uudet alkoivat heti elokuussa, huhhuh, aikamoista, voidaan olla ylpeitä meidän pelaajistamme, että jaksavat, ja tottakai myös me vanhemmat voimme olla ylpeitä itsestämme, jaksamme kuskata, kannustaa, kehua ja kustantaa, se KKKK! Hyvä me!

Sitten hiukan menneitä ja ennen kaikkea tulevaa, kukapa menneitä muistelee kovinkaan pitkään.
Kesällä, kesä- elokuussa valmennuspäällikkö Juhan suunnittelema,ja siihen osallistuneiden valmentajien, Juhan, sekä kesä työntekijöiden yhteistyössä toteuttama taitokoulu oli onnistunut, tällaista pyritään jatkamaan myös ensi kesänä. Osallistujia oli hyvin ja pelaajat olivat innostuneita.

Mukavia uutisia perheen pienemmille sekä sukulais /ystävä perheen vanhemmille, syksyllä jatkuu perhefutis, sekä mimmi- ja minifutis. Käykäähän katsomassa seuran nettisivuilta lisätietoja. Näistä niitä uusia joukkueita sitten syntyy, rohkeasti mukaan vaan.

Osa onkin varmaan lukenut muiden seurojen SROI tuloksista ja miettinyt miksi LoPan vastaavia lukuja ei ole näkynyt, nyt näkyy, ja toivottavasti myös Länsi- Uusimaa lehdessä. Lohjan Pallon toiminta tuottaa vuoden 2019 lukujen mukaan yhteiskunnalle 6.16 miljoonaa euroa! Aivan loistavaa! Voimme olla ylpeitä toiminnastamme ja meidän kaikkien panoksesta tämän saavuttamiseksi!

Joukkueiden valokuvaus pyritään järjestämään marraskuun aikana, oma joukkueenjohtaja tiedottaa tästä sitten lisää. Kuvaukset toki pyritään järjestämään terveysturvallisesti, ja tämän suunnitteluun käytetään aikaa.
Tärkeä muistutus seuran jäsenmaksusta, maksut pitää olla maksettuna, jotta voi osallistua joukkueen peleihin. Edellisissä viesteissä tietoa mahdollisista tukimuodoista, jos näiden maksussa tekee tiukkaa, älkää yhtään hävetkö niitä käyttää, jos tarvetta on. Rohkeasti vaan, lapsen etu edellä.

Harjulla pelataan paljon sekä miesten, naisten, tyttöjen ja poikien pelejä, sekä viikonloppuisin että arkisin, menkäähän katsomaan! Muistakaa myös LoPan kannatustuotteet, huivi ja kahvimuki, niitä saa ostaa harjun kioskista.

Eipä tässä tällä erää muuta, mukavaa syyskuun odotusta, jaksamista KKKK ja pelaajille tsemppiä, pidetään LoPa näkyvillä turnauksissa ja peleissä!!

T. Sari / Lopa