15.9.2021 20:45
Lohjan Pallo ry

Kuukausitiedote 9 / 2021

Moikka!

Huhhuh, viime viikonloppuna saatiin tämän vuoden viimeinen Lohja Cup pelattua, turnauksia on ollut kesän ja alkusyksyn aikana useana viikonloppuna. Virkkalan ja Asemanpellon nurmikentillä pelasi tämän vuoden Lohja Cupeissa** 186 poikajoukkuetta*, noin 2500 pelaajaa, **101 tyttöjoukkuetta,* noin 1300 pelaajaa. Kaiken kaikkiaan siis yhteensä 287 joukkuetta ja 3800 pelaajaa! Aivan huikea määrä koronavuodesta huolimatta!! Pojat pelasivat 18 sarjaa ja tytöt 13 sarjaa. Kaiken kaikkiaan 581 ottelua, jotka hoidettiin meidän omilla pelinohjaajilla, kolmea sarjaa lukuun ottamatta. Aivan loistavaa toimintaa ja sitoutumista ja joustamista näiltä nuorilta, saamme olla heistä ylpeitä!

*Tuhannet kiitokset * teille kaikille joukkueiden toimihenkilöille, pelinohjaajille, vanhemmille ja kaikille muillekin järjestelyihin osallistuneille. Ilman teitä näitä turnauksia on mahdotonta kenenkään järjestää. Osallistuneilta joukkueilta ikäryhmästä riippumatta, on tullut pääasiassa pelkkää positiivista palautetta ja toivottavasti tulevat Lohjalle myös ensi kesänä. Kesän 2022 Lohja Cup suunnittelut aloitetaan jo parin viikon sisällä, jos haluat osallistua suunnitteluun / toteutukseen heti alusta alkaen, ole yhteydessä oman joukkueen joukkueenjohtajaan.

Joukkueiden valokuvauspäivä on selvinnyt.** Joukkuekuvat otetaan 28.11.2021** Mäntynummenkoulun liikuntasalissa. Varatkaa tämä päivä jo kalentereihinne, toivottavaa olisi, että kaikki joukkueen pelaajat ja toimihenkilöt pääsisivät tuolloin paikalle ryhmäkuvaa varten. Tarkemmat kellonajat selviävät, kunhan kuvausfirma laittaa meille aikataulut, tästä tietoa sitten omalta jojolta.

Muistutuksena vielä, että Mimmi- ja Minifutiksen ensimmäiset treenit ovat ensi sunnuntaina 19.9 Muijalan kuplahallissa. Kannustakaa omien pienten lasten lisäksi myös tuttavaperheiden lapsia osallistumaan. Lisätietoja seuran nettisivuilta ja ilmoittautuminen seurakoordinaattori Jerrille jerri.hukio@lohjanpallo.fi
Lasten kerhojen lisäksi suunnitteilla on myös aikuisten futiskerho, jonne voisi tulla pelailemaan ilman suurempia tavoitteita. Tästäkin lisätietoja Jerriltä.

Nyt isot tsempit kaikille loppukauteen ja odotellaan kauden päättäjäisiä. Päättäjäisjuhlan päivä selviää lähiaikoina. Sitä odotellessa, ne perheet kenen kirjahyllyä on koristanut lähes vuoden ajan seuran kiertopokaali, pyyhkäiskäähän siitä pölyt ja toimittakaa jojolle, saadaan uusiin koteihin sitten nämä ja pelaajille ansaitut palkinnot.

T: Sari / LoPa