16.11.2021 22:17
Lohjan Pallo ry

Kuukausitiedote 11 / 2021

Moikka!

Illat sen kun pimenevät ja aamut samoin, mutta siitä huolimatta joukkueenjohtajat jaksoivat tänäänkin runsaalla osallistujamäärällä osallistua joukkueenjohtajien kokoukseen.

Kausi on saatu kuun vaihteessa päätökseen, ja sen myötä myös tiedotettavat asiat luonnollisesti vähenevät. Mutta ainakin muutama muistutus asia on teille jaettavaksi.

Kauden vaihtuminen tarkoittaa myös vuoden vaihtumista ja pelipassin uudistamista. Pelipassit tulevat myyntiin joulukuun alussa, oma jojo varmasti tästä muistuttaa. Myös vakuutusasiat tulee olla kunnossa, eli pelaajalla pitää olla voimassa oleva tapaturmavakuutus, joka kattaa myös kilpaurheilun. Vakuutuksen pitää olla voimassa, vaikka ei olisikaan aktiivinen pelikausi menossa, eli myös treeneissä pitää olla voimassa oleva vakuutus. Vakuutus voi olla joko omasta vakuutusyhtiöstä tai sitten Palloliiton kautta pelipassin yhteydessä hankittu vakuutus.

Huomioikaa, että Palloliiton kautta tälle vuodelle otettu vakuutus on voimassa vain 31.12.2021 saakka, jos uutta pelipassia ja vakuutusta ei ole hankittu sitä ennen. Jojo tulee pyytämään vakuutuksesta todistuksen vuoden vaihteessa. Jos vakuutusta ei ole, ei voi osallistua treeneihin eikä peleihin. Olkaahan siis tarkkana, jotkut vakuutusyhtiöt ovat rajanneet iän, johon asti tapaturmavakuutus kattaa myös kilpaurheilun, joten jos ette ole varmoja mihin asti oman lapsen vakuutus kattaa myös kilpaurheilun, tarkistakaa asia omasta vakuutusyhtiöstänne.

Seuran kauden päättäjäistapahtumaa vietetään 26.11.2021 Laurentius-salissa, tästä onkin tullut jo kutsu sekä MyClubin kautta, että varmasti myös oman joukkueen kautta.

Joukkueiden valokuvaus on 28.11.2021 Mäntynummen koulun liikuntasalissa. Aikataulut saamme tällä viikolla, oma joukkue tiedottaa tästä heti, kun aikataulut ovat tiedossa. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee osallistumaan, osa joukkueista käyttää joukkueen ryhmäkuvia joukkueen nettisivuilla jne. Onhan se siis pelaajasta hienoa, että on siinä joukkuekuvassa mukana.

Mimmi- ja minifutis kerhot jatkuvat Muijalan kuplassa 19.12 saakka, jos naapurustossa tai muutoin lähipiirissä on 4-7 vuotiaita innokkaita futareita, vinkatkaa näistä ja pyytäkää olemaan yhteydessä seurakoordinaattori Jerriin, jerri.hukio@lohjanpallo.fi ja lisätietoa löytyy meidän omilta nettisivuilta. Näiden kerhojen osallistujista perustetaan uusia joukkueita, sekä pojille että tytöille.

Myös kouluissa jatkuvat Harrastamisen Suomen malli hankkeen kerhot, oman koulun tiedottamista seuraamalla saatte näistä kerhoista lisätietoa. Ja kannustakaa ihmeessä perheenne futaria pyytämään mukaan sellainen kaveri, joka ei vielä jalkapalloa pelaa.

Ja sitten vielä koronasta: Seuraamme tiukasti eri viranomaisten päätöksiä, suosituksia ja tiedottamista koronaan liittyen ja jos ne vaikuttavat millään tavalla meidän toimintaamme, asiasta tiedotetaan ASAP. Toivotaan, että tästä kurimuksesta päästäisiin pian!

P.S muistattehan, että LoPan toimisto on muuttanut, uusi osoite on Laurinkatu 46. Tervetuloa poikkeamaan, jos ohi kuljette tai asiaa on.

Olihan sitä taas tässäkin, mukavaa talven odotusta

T: Sari