14.12.2021 22:29
Lohjan Pallo ry

Kuukausitiedote 12 / 2021

Moikka!

Joulu kiireet lähenevät, mutta joukkueenjohtajat ehtivät kuitenkin kokoustaa tiistaina.
Tässä teille kokouksen antia ja tämän vuoden viimeinen kuukausitiedote:

28.11.2021 pidettiin seuran sääntömääräinen syyskokous LoPan toimistolla. Kokouksessa valittiin jäseniä johtokuntaan erovuoroisten tilalle.
Johtokunta: Niko Laurikainen, Tero Nordström, Kati Kollin, Jukka Ylirautia, Sari Lahdelma, Rikhard Krook, Mikko Koivisto, Camilla Dilström, Jussi Sarakivi, Erkki Pääkkönen ja Riika Snellman.
Loistavaa, että johtokuntaan saatiin paljon uusia jäseniä, tällä porukalla on hyvä jatkaa seuran kehittämistä! Myös ideoita uusista toiminnoista otetaan ilolla vastaan.

Marraskuussa toteutettiin joukkueiden valokuvaus. Kuvat ovat nyt tulleet ilmoittamiinne sähköposteihin, käykäähän kurkkaamassa ja tilaamassa haluamanne kuvat. OmaDesingin nettisivujen mukaan kuvat mitkä on tilattu 12.12 mennessä, ennättävät jouluksi perille, tässä kuitenkin huomioitava Postin joulukiireet.

Huoltajakoulutus pidettiin 13.12 ja on suuri ilo huomata, miten paljon aktiivisia uusia vapaaehtoisia joukkueiden huoltajaksi lupautuneita uusia toimihenkilöitä osallistui koulutukseen, kaiken kaikkiaan yhdeksästä eri joukkueesta yhteensä 31 henkilöä kävi kyseisen koulutuksen, aivan loistavaa ja erityisesti kiitos osallistumisesta joukkueen toimintaan, ilman vapaaehtoisia ei joukkueet pystyisi toimimaan.

Kuten aiemmin on tiedotettu, että Adidas on LoPan uusi yhteystyökumppani varustetoimituksissa. Uusien peliasujen tilaus lähestyy, tuotteet saadaan helmi-maaliskuussa 2022. Joukkueilla on mahdollisuus sovittaa pelipaitaa ja shortseja ennen tilausta. Nyt kannattaa tarkasti seurata oman joukkueen tiedottamista aiheesta, suurin osa joukkueista tekee yhteystilauksen peliasuista, jotta ne ovat kaikilla joukkueilla käytössä, kun sarjakausi huhtikuussa alkaa. Lisätietoa tulee omanjoukkueen kautta vielä tämän joulukuun aikana.

Tähän melkein loppuun vielä mukavia ja kauan odotettuja uutisia. Joukkueiden maalivahdeillekin saataneen pian omaa valmennusta, tästä tiedotetaan heti lisää kun asiat varmistuvat.

Viimeisenä, vaan ei todellakaan vähäisempänä, LoPa laittoi hyvän kiertoon ja osallistui keräykseen Gambian Laminin kaupungin junnufutareille suunnattuun varustekeräykseen! Keräys tuotti mielettömän määrän pieneksi jääneitä nappiksia, säärisuojia, palloja, pelipaitoja, MV hanskoja, MV paitoja, lasten kenkiä ja mitä vielä muuta olettekaan kasseihin ja pusseihin sujauttaneet. Tavarat toimitetaan viikon 50 aikana keräyksen järjestäjälle. Ihan mielettömän iso kiitos kaikille!

Nyt toivotamme kaikille mukavaa ja rauhallista joulun odotusta.
Palataan kuukausitiedotteen kanssa taas vuonna 2022.