11.1.2022 22:33
Lohjan Pallo ry

Kuukausitiedote 1 / 2022

Hei ja oikein hyvää vuotta 2022 kaikille!

Vuoden ensimmäinen joukkueenjohtajien kokous on pidetty ja tässä siitä antia myös teille kaikille.

Seuran viestintään on nyt pyritty panostamaan enemmän ja tähän pyritään jatkossakin. Seuralla on oma viestintätiimi, johon kuuluvat Mikko Koivisto, Camilla Dillström ja Sari Lahdelma. Viestintätiimi pyrkii tiedottamaan teille aktiivisesti erilaisista asioita ja tuottamaan myös someen julkaisuja, ei vain seuran, vaan myös joukkueiden toiminnasta. Tähän tarvitaan kaikkien panosta, eli jos olet napannut juuri aivan loistavan kuvan jostain tilanteesta tai tapahtumasta, niin laita kuva sekä kuvateksti, kuvaajan nimeä unohtamatta viestinta@lohjanpallo.fi-osoitteeseen, niin katsotaan, saadaanko siitä jotain rakennettua Lohjan Pallon someen. Joukkueilla on toki myös omat some kanavansa, missä julkaisevat omia juttujaan.

Futiskoulu

Viime kesänä startannut futiskoulu tulee jatkumaan myös ensi kesänä. Jos lähipiiristäsi löytyy 5-10- vuotiaita lapsia, joita voisi ehkä puraista futiskärpänen tämän myötä, vinkkaa, että ilmoittautuminen alkaa helmi-maaliskuun vaihteessa. Myös perhefutis alkaa taas, kunhan rajoitukset antavat myötä.

Kummitoiminta

LoPassa aloitellaan jo koulusta tuttua kummitoimintaa siten, että vanhemmat pelaajat toimivat nuorempien pelaajien kummeina. Tämä on pelaajille tuttua juttua koulusta ja aivan varmasti jokaisesta joukkueesta löytyy tähän halukkaita. Homma toimisi niin, että vanhemmat pelaajat kävisivät nuorempien treeneissä auttamassa valmennusta ja samalla olemassa esikuvina nuoremmille. Tätä vielä käynnistellään ja asiasta saatte lisätietoa omalta joukkueenjohtajaltanne.

Pelinohjaajat

Pelinohjaaja koulutus on 6.4, paikka vielä avoin. Koulutus on suunnattu tänä vuonna -09 syntyneille ja sitä vanhemmille. Lähempänä lisää infoa, mutta päivä jo kalenteriin.

Olosuhteet

Muijalan kuplahallin tilanteesta sen verran, että isommista jutuista viestintätiimi tiedottaa, mutta olkaa hereillä oman joukkueenne tiedottamisesta. Kuplahallissa on nyt painittu dieselmoottoriin liittyvien haasteiden kanssa. Kuten aikaisemmat talvet ovat osoittaneet, haasteita saattaa tulla pitkin talvea. Jos kuplahalli ei ole käytössä, ei se tarkoita automaattisesti sitä, että ei sitten tehdä mitään. Ideoikaa yhdessä vanhempien WhatsApp ryhmässä, mitä muuta voisitte treeniajalla tehdä. Luistelua? Puistojumppaa? Kuntosali? Pulkkamäki? Ihan mitä vaan! Kuka tahansa voi laittaa tähän panoksensa ja lähteä vaikka sinne pulkkamäkeen lasten kanssa. Ollaan yhdessä joukkueena, vaikka ilman palloa.

Tukirahasto

Alkuvuosi on haastavaa monelle vähävaraiselle perheelle. Jos lapsen kuukausimaksun kanssa tekee tiukkaa, LoPalla on avustusrahasto, jonka tarkoituksena on auttaa näissä tilanteissa. Laita vapaamuotoinen hakemus tukirahasto@lohjanpallo.fi

Muut

Korona asiaa sen verran, että LoPa seuraa tarkasti uutisointia ja mahdollisia uusia rajoitteita. Niistä tiedotetaan, jos ne aiheuttavat muutoksia toimintaan.

Mukavaa tammikuuta ja palataan taas kuukausitiedotteen kanssa helmikuussa.