16.2.2022 08:14
Lohjan Pallo ry

Kuukausitiedote 2 / 2022

Moikka!

Loistavaa, että koronaan liittyvät rajoitukset ovat vihdoin helpottamassa ja päästään kohti uutta normaali arkea ja me vanhemmat myös katsomaan sekä treenejä että pelejä ihan livenä. Tätä aikaa on odotettu, eikös?
Tänään pidettiin kuitenkin vielä hybridinä joukkueenjohtajien kokous ja tässä teille sen sisältöä.

Seuran ja joukkueiden toimintaa halutaan kehittää aktiivisesti, joten aloitamme nuorimmista pelaajista. 5v5 pelaajien vanhemmille tulee lähiaikoina Olympiakomitean kysely joukkueen toiminnasta, siihen toivotaan aktiivista vastaamista, jotta sekä seuran että joukkueiden toimintaa pystytään kehittämään. Vastaukset tulevat seuran johtokunnalle, mutta joukkueet saavat ne käyttöönsä niin halutessaan. Vastauksia käydään myös yhdessä läpi joukkueiden valmennuksen ja joukkueenjohtajan kanssa.

Pelipassit ja vakuutukset

Muistutuksena, että pelipassit 2022 ja vakuutukset tulee olla kunnossa kaikilla pelaajilla, muutoin ei voi pelata.
Vakuutuksista lyhyesti, pelaajalla tulee olla joko oma tapaturmavakuutus omasta vakuutusyhtiöstä tai Palloliiton vakuutus, joka ostetaan pelipassin yhteydessä. Jos on oma vakuutus, kannattaa tarkistaa sen voimassa olo myös peleissä, tämä ei ole itsestään selvyys. Joukkueenjohtajan vastuulla on, että peleissä ei pelaa vakuuttamattomia pelaajia.

Pelinohjaajakoulutus

Pelinohjaajakoulutus on tulossa 6.4.2022. Koulutus on suunnattu 2009 syntyneille ja sitä vanhemmille pelaajille, seuratkaa oman joukkueen tiedottamista tästä.
Lisäksi muutama päivä sitten julkaistiin seuraviesti erotuomarikoulutuksesta, toivottavasti siihen löytyy innokkaita osallistujia.

Kesäleiri

Kesällä, 6-10.6.2022, järjestetään kesäleiri eskari ja alakouluikäisille. Ilmoittautuminen siihen avautuu helmikuun aikana. Osallistukaa aktiivisesti. Myös futiskoulu tulossa sekä keväällä että syksyllä, seurailkaa tiedotteita. Helmikuussa aukeaa ilmoittautuminen. Kouluissa olemme myös aktiivisesti mukana, eli koulukiertue sekä Harrastamisen Suomen malli jatkuvat kevään ajan ainakin.

Varusteista

Joukkueet ovat hienosti tilanneet uusia Adidaksen varusteita ja niitä varmasti jo odotetaan saapuviksi. Ei hätää, niitä on tullutkin todella hienosti Intersportiin ja niihin painetaan logoja yötäpäivää. Pelipaitojen tilauksia on priorisoitu sen mukaan, miten kullakin ikäryhmällä alkavat sarjapelit. Verkkokauppa aukeaa ihan heti kun se on valmis. Kaikki tilatut tuotteet toimitetaan, maltti on valttia vai miten se nyt meni. Mutta siis odotetaan rauhassa, paidat ja muut tuotteet tulevat kyllä.

Ikämiesfutis

Viimeisenä vaan ei missään tapauksessa vähäisempänä:
LoPa on käynnistämässä ikämiestoimintaa. Kaikki isät nyt mukaan tähän! Aivan loistava tilaisuus herätellä vanhaa futaria tai aloittaa kuntoilun merkeissä ihan uusi juttu. Kaikille on tilaa. Lisätietoa alla linkistä.
https://lohjanpallo.fi/ikamiehet

Tässäpä tämän illan anti, seuraavaa palaveria ja kevättä odotellessa.