13.4.2022 11:26
Lohjan Pallo ry

Kuukausitiedote 4 / 2022

Heips,

Huhtikuun joukkueenjohtajien palaveri on pidetty ja tässä sen antia teille

Toimintamaksuista

Jonkun verran on tullut kyselyjä seuran toimintamaksuista tai siis lähinnä siitä mitä siihen kuuluu. Toimintamaksu tarkoittaa sitä maksua, jonka joukkue maksaa seuralle / pelaaja. Toimintamaksun suuruus määräytyy kenttäkoon mukaan.

Vuonna 2022 ne ovat seuraavanlaiset:
5v5 on 45e,
8v8 on 50e ja
11v11 on 55e.
Toimintamaksuilla kustannetaan harjoittelupaikkojen maksut, henkilöstökulut, toimiston kulut yms.
Eli pelaajan kuukausimaksu koostuu toimintamaksusta ja joukkueelle jäävästä osuudesta.

Toimintamaksu pitää sisällään mm.
* Harjoitusvuorot kuplahallissa, ulkokentillä ja sisäsaleissa sekä vuorojen varaamisen ja aikatauluttamisen
* Sarjamaksut (kentät ja tuomarit), karuselliturnaukset
* Vastuuvalmentajien palkkiot ja valmentajien koulutukset sekä valmennuspäällikön tuen valmentajille
* Muiden toimihenkilöiden koulutukset sekä pelinohjaajakoulutukset
* MyClubin ja muut tietojärjestelmät
* Toimiston, sekä sen henkilökunnan ja heidän tuen

Erikseen maksetaan seuralle jäsenmaksua 2x35e, jolla saa oikeuden edustaa seuraa tapahtumissa ja peleissä.

Tauoista asiaa

Keskustelua on herättänyt myös toiminnasta tauolle jääminen. Tauon pituus pitää olla vähintään 4kk, jotta se on maksuton. Jos tauolta palaa aikaisemmin, taukokuukausien maksut tulevat maksettavaksi taantuvasti.

Tauko saa maksimissaan kestää 6kk, jonka jälkeen pelaaja poistetaan joukkueesta. Kuukausimaksut pitää kuitenkin olla ajan tasalla, ennen tauolle jääntiä.

Tauosta tulee myös ilmoittaa joukkueenjohtajalle ennen kuukauden ensimmäistä päivää, tämä siksi, että seurasihteeri katsoo aktiiviset pelaajat kuukauden ensimmäisenä päivänä ja laskuttaa joukkueelta toimintamaksun sen perusteella. Ja joukkue sitten laskuttaa pelaajilta kk maksun.

Jos pelaaja loukkaantuu ja joutuu olemaan pois joukkueen toiminnasta, pelaaja merkitään myClubiin ”loukkaantunut” roolilla, eikä seura laskuta toimintamaksua joukkueelta. Loukkaantunut voi palata joukkueen toimintaan heti kun on toipunut, eli ei tarvitse olla 4kk pois.

Loukkaantumisella tarkoitetaan esim. murtumia, rasitusvammoja jne. joiden parantuminen saattaa kestää useita kuukausia. Eli flunssan tai muun vastaavan vuoksi ei merkitä ”loukkaantuneeksi”.

Kesän harjoittelu

Ulkokentille tekisi jo varmasti monen mieli, mutta valitettavasti lumitilanteen takia, sinne päästään vasta sitten kun nurmikentät ja Ojaniittun kenttä ovat siinä kunnossa, että sinne voidaan mennä. Harjoitukset jatkuvat kuplahallissa siihen asti.

Kuplahallissa pelataan myös paljon sarjapelejä. Näillä on vaikutusta harjoitusvuoroihin, eli seuratkaa tarkasti oman joukkueenne myClubia, jotta huomaatte jos oman joukkueen harjoitukset on peruttu tai siirretty muualle.

Intersport-seurakauppa

Intersportin verkkokauppa on lähtenyt hyvin käyntiin ja olettekin shoppailleet ahkerasti. Intersport on pystynyt toimittamaan tuotteet todella nopealla aikataululla. Kun tilaus on noudettavissa Intersportista, siitä tulee ilmoitus sähköpostiin, valitettavasti se ohjautuu usein roskapostin puolelle. Eli kun teette tilauksen verkkokaupasta, niin seuratkaa myös roskapostia, niin huomaatte ”noudettavissa” ilmoituksen.

Verkkokauppaan on nyt avattu myös paljon kyselty palloreppu ja ensimmäisten reppujen arvioitu toimitusaika painettuna on jo ensi viikolla. Tuulitakkia on myös erä tulossa, ja se on tilattavissa arviolta noin kahden viikon sisällä. Tuotteiden saatavuuden kanssa on ollut haasteita maailman tilanteen takia, ollaan kärsivällisiä, kaikki tekevät parhaansa.

Tuossa vielä linkki verkkokauppaan. Muistakaa valita juuri se oma joukkue, jotta painatukset tulevat oikein.
https://seurakauppa.intersport.fi/seura/lohjan-pallo/

Lisäksi kun asioitte Lohjan Intersportissa, muistakaa mainita, että olette LoPalaisia, kaikki ostot kerryttävät LoPan kokonaismyyntiä ja siten vaikuttavat Intersportin seuralle maksamaan ostohyvitykseen. Lisäksi saatte 5% alennuksen, jota ei voi kuitenkaan yhdistää muihin alennuksiin eikä se koske seuratuotteita.

LoPa-tuotteita

Nyt on mahdollista myös hankkia joitakin LoPa- tuotteita, löytyy sateenvarjo, pyyhe, vyölaukku ja mitä kaikkea vielä muuta. Kurkkaa verkkokauppa osoitteesta:
https://lohjanpallo.fi/verkkokauppa

Tässähän tätä painavaa asiaa taas olikin, nyt odotellaan lumien sulamista, jotta päästään ulos ja kunnolla nauttimaan keväästä ja futiksesta, eikös juu?