13.4.2022 19:53
Miehet

Kauden aloitus

Miehet aloittivat eilen kautensa voitokkaasti, kun Suomen Cupin 1. kierroksella kaatui Turun Palloveikot luvuin 0-2. Ennakkosuosikkina otteluun lähteneellä vierasjoukkueella oli sairasteluiden ja ottelun aikaisen alkamisajankohdan takia muutamia nimekkäitä poissaoloja. Näistä huolimatta haluttu tulos saatiin kairattua ja Cup unelma pysyy elossa.

Ottelun käsikirjoitus meni kuten oli odotettu: Sinivalkoiset hallitsivat palloa, TuPV:n turvautuessa nopeisiin vastahyökkäyksiin. Kolmen linjassa toppareina hääränneet Veeti Lahti, Nico Palin sekä Niki Olin pitivät kuitenkin huolen, että vaarallisemmilta tilanteilta vältyttiin.

Turkulaisten passiivinen pelityyli ja ottelun hidas tempo toivat ajoittain omat haasteensa vieraiden pelinavaamisessa. Paikoille päästiin kuitenkin yläalueen riistojen sekä Lahden laadukkaiden diagonaalisyöttöjen avulla.

Paikkoja luotiin kaksinumeroisten lukujen verran, mutta viimeistely oli viime kauden tapaan kehnohkoa, joka aiheutti ajoittain pientä turhautumista. Helpottava 0-2 osuma syntyi, kun oikeana wingbackina viilettänyt Jude Mahlio tikkasi laidalla vauhtiin ja tarjoili boksiin Peik Salmiselle, joka ei erehtynyt.

Suomen Cupin 2. kierroksella lohjalaiset saavat vastaansa otteluparin TuTo-Jyty voittajan, cup-väännöt jatkuvat siis turkulaisia vastaan.

Somevastaavan kommentit: "Ei se kaunista ollut, mutta saatiinpahan kausi korkattua"⚽️🍻

#TUTUM #lohjanpallo