13.4.2022 20:00
Miehet

A-juniorien SM-karsinta

A-juniorit jatkoivat taivaltaan lauantaina SM-karsinnoissa, kun Nummelaan vieraaksi saapui FC Inter Turusta.

Lähtökohdat otteluun olivat tasaiset kummankin joukkueen ollessa sarjataulukon sijoilla 7-10. Kotijoukkueella oli muutamia tärkeitä poissaoloja kapteeni Timo Heikkisen sekä hyökkäyksen vauhtikaksikon Noa ja Tuukka Ryhäsen ollessa sairaina.

Vierasjoukkue aloitti ottelun vahvasti ja lohjalaiset olivatkin ensimmäiset minuutit pienessä pesukoneessa. Ottelun edetessä kotijoukkue sai kuitenkin juonen päästä kiinni ja Interiä saatiin horjutettua nopeiden vastaiskujen avulla ja taukolukemiksi lyötiin oikeutettu 0-0.

Toiselle jaksolle LoPa sai unelma-alun, kun jo keskiviikkoisessa Suomen Cupin ottelussa sykähdyttänyt Jude Mahlio vei kotijoukkueen 1-0 johtoon Joona Pajusen syötöstä. LoPan hurmosta seurasi kuitenkin ikävä 10 minuuttinen, kun keskikentällä peliä rauhoittanut Vili Harmanen loukkaantui ja Inter toi pelin tasoihin. Muutama minuutti tästä ja vierasjoukkue teki illan toisensa ja siirtyi 1-2 johtoon. Interin kaksi nopeaa maalia lannisti hiukan sinivalkoisten peliä, mutta loppuun LoPa sai aikaan vielä hyvän paineen ja vain maali jäi tällä kertaa uupumaan.

LoPa jatkaa sarjan viimeisellä sijalla, mutta avauspisteitä lähdetään metsästämään jälleen tulevana lauantaina, kun sinivalkoiset matkustavat ryöstöretki mielessään Maarianhaminaan paikallisen IFK:n vieraaksi.