16.6.2022 13:43
Lohjan Pallo ry

Kuukausitiedote 6/2022

Heippa,

Tämän alkukesän viimeinen joukkueenjohtajien palaveri on pidetty ja tässä poimittuna muutama asia sieltä.

 

Lohja Cup

Yksi viikonloppu Lohja Cup turnauksia takana ja ne onnistuivat erinomaisesti. P2010 turnauksessa oli mukana myös kaksi joukkuetta Ruotsista, heiltä positiivista palautetta järjestelyistä. P2010 joukkueen lisäksi iso kiitos myös Jussi Sarakivelle, joka hoisi asiat heidän kanssaan varsin mallikkaasti.

Erityismaininnan näistä turnauksista ansaitsevat ehdottomasti meidän nuoret ja vähän vanhemmatkin, aivan loistavat pelinohjaajat. Loistavaa sitoutumista ja yhteistyötä allekirjoittaneen kanssa. Kentiltäkin on kuulunut pelkkää positiivista palautetta ja erittäin hienosti olette jaksaneet viheltää montakin peliä peräkkäin. Jaksakaa vielä ensi viikonloppu ja saatte huilata elokuuhun. Silloin taas pelataan lisää Lohja Cupeja. Toivottavasti teidän kaikkien into säilyy ja olette aktiivisesti mukana myös silloin. Ilman teitä ei ole turnauksia eikä pelejä.

Tulevan viikonlopun Lohja Cup vaikuttaa myös niiden joukkueiden treeneihin, joilla viikonloppuna sellaiset olisi, seuraa siis oman joukkueesi tiedottamista ja ilman muuta, tervetuloa katsomaan ja kannustamaan LoPan joukkueita. Molemmissa paikoissa myös buffa, saa siis kannattaa.

Toimisto

Sekä valmennuspäällikkö Juha, että seurakoordinaattori Jerri lomailevat heinäkuussa. Toimiston aukiolo on siis vähäistä, kannattaa soittaa 050 3394902 jos sinne asiaa heinäkuussa tulee.

 

Uusi joukkue

Seuraan on perustettu uusi tyttöjoukkue T1415. Rohkeasti vaan tytöt mukaan toimintaan ja kannustakaa ihmeessä myös naapurin lapset ja koulukaverit mukaan pelaamaan.

Lisätietoja joukkueesta löytyy nettisivuilta.
https://lohjanpallo.fi/t14-15

 

Nyt ei muuta, kun nautitaan toivottavasti aurinkoisesta kesästä ja tsemppiä kaikille joukkueille turnauksiin ja loppukauden peleihin.

 

Aurinkoista kesää!