16.9.2022 15:25
Lohjan Pallo ry

Kuukausitiedote 9/22

Moikka!

Syyskuun joukkueenjohtajien kokous pidettiin tiistaina 13.9 ja tässä sen antia teille kaikille.

Talvivuorot

Upea kausi kaikilla joukkueilla kohta takana ja syksyn edetessä tulevat myös talvivuorot ajankohtaisiksi, niitä hieno säädetään vielä hetki, joukkueet laittavat ne kaikille tiedoksi kun ovat valmiit, ihan näinä päivinä.

Kuplahallin talkoot ja siivousvuorot

Ennen talvivuorojen alkua meillä kaikilla on kuitenkin tärkeä tehtävä. LoPa on kuplahallin suurin käyttäjä ja osaomistaja. Jotta harrastusmaksut saadaan pidettyä aisoissa, osallistumme talkoisiin, niin nyt syksyllä, kuin myös talvella, jos lumi tekee tepposiaan.

Kuplahallilla syystalkoot 1.10, sinne tarvitaan muutamia reippaita osallistujia. Tästä erillinen tapahtuma myClubissa, sinne vaan rohkeasti IN. Hommat eivät ole vaikeita ja sopivat lähes kelle tahansa, myös sellaisille, jotka eivät pysty talvella osallistumaan lumen luontiin. Tässä muutama esimerkki: roskien keräys sisältä, löytötavaroiden siivous, roskiksien tyhjennys, välineiden järjestely, pukuhuonekoppien ja wc tilojen siivous yms. Paikan päällä ohjeistetaan.

Talvikaudelle joukkueille tullaan tekemään kuplan siivousvuorot, jokainen joukkue osallistuu omien treeniensä aikana. Vuoroja 2 syksyllä ja 2 keväällä. Siivous sisältää kuplan roskien keräämisen, löytötavarat sekä pukukoppien ja wc tilojen siivouksen yms. Ei ole paha homma, eikä varmastikaan kuormita joukkueita liikaa, kunhan joukkueen kaikki vanhemmat osallistuvat aktiivisesti. Ja tokihan tässä kohtaa muistutan, että olemalla siististi ja huolehtimalla ettei kuplaan jää vaatteita, juomapulloja tai muita varusteita, vähennämme siivoustarvetta. Lisäohjeita lähempänä tulossa siis.

 Intersport seurailta

Intersport järjestää seuraillan LoPalaisille 29.9.2022 klo 19-21. Tuolloin mahdollisuus mm sovittaa ja tilata uutta tämän talven toppatakkia ja muitakin varusteita. Toppatakista kuvia ja hintatiedot myClub liitteessä. Ja ei siinä vielä kaikki, illan aikana klo 19-21 kaikista tuotteista -20% pois lukien seuratuotteet. Tulkaahan paikalle, täytetään myymälä LoPalaisilla.

 Kauden päättäjäiset

Seuran kauden päättäjäiset vietetään Laurentius salissa 5.11 klo 15-17. Joukkueenne tekee tästä tapahtuman myClubiin, muistakaa ilmoittautua sitä kautta, niin saadaan paikat jokaiselle joukkueelle sovitettua saliin. Entiseen tapaan joukkueet istuvat yhdessä rivissä.

 

Nyt tsemppiä loppu kauteen ihan jokaiselle joukkueelle ja palataan ensi kuussa.