21.12.2022 19:45
Lohjan Pallo ry

Kuukausitiedote 11-12/2022

Hei

Edellisestä kuukausitiedotteesta onkin vierähtänyt hetki, ja syksyn sekä alkutalven aikana on tapahtunut paljon muutoksia:

Syyskokous pidettiin 6.11.2022 ja se valitsi uudeksi puheenjohtajaksi tulevaksi kaksivuotiskaudeksi Mikko Koiviston ja uusiksi jäseniksi johtokuntaan Lotta Sjöblomin, Kimmo Salon sekä Markus Hännisen. Vanhoina jatkavat Jussi Sarakivi, Camilla Dillström, Riika Snellman sekä Jukka Ylirautia.

Uusi johtokunta aloitti työskentelyn välittömästi syyskokouksen jälkeen ja seuran varapuheenjohtajaksi valittiin Markus Hänninen, rahastonhoitajaksi Riika Snellman ja johtokunnan sihteeriksi Camilla Dillström.


Marraskuussa pidettiinkin sitten joukkueenjohtajien ja rahastonhoitajien yhteispalaveri. Se oli mukava tilaisuus tutustua kaikki toisiimme, vaikka asiaakin oli. Tässä lyhyt katsaus palaverin aiheista:

Lohjan Pallo on päättänyt vaihtaa tilitoimistoa, ja jatkossa luotamme paikalliseen osaamiseen, eli tilitoimistomme on jatkossa Lohjan tili- ja veropalvelu Ky. Odotamme tältä yhteistyöltä paljon helpotusta talouden seurantaan ja budjetointiin liittyen, ja toivomme tämän näkyvän positiivisesti seuran taloudessa.


Toinen talouteen liittyvä tärkeä, kaikkia koskeva asia on, että LoPa ottaa käyttöön Visma Finance Solutions Oy:n maksuvalvontapalvelun. Tästä laitettiinkin jo erillinen tiedote. Muistutuksena kuitenkin tässäkin kohtaa, että LoPan avustusrahastosta ei voi enää hakea tukea ns. maksurästeihin, olkaa siis tarvittaessa ajoissa liikkeellä avustushakemusten kanssa.


29.3.2023 järjestetään pelinohjaajakoulutus, sinne voivat osallistua kaikki 2010 syntyneet ja sitä vanhemmat pelaajat, jotka eivät ole vielä koulutusta käyneet. Seuratkaahan oman joukkueenne tiedotusta asiasta. Pelien viheltäminen on kiva keino nuorelle ansaita hiukan omaa rahaa.


Talvi yllätti tänä vuonna hiukan aikaisemmin ja lunta satoi huomattava määrä muutamassa päivässä. Kiitos kaikille kuplahallin lumityö talkoisiin osallistuneille, hyvää hyötyliikuntaa lasten treenien aikana, eikös niin. Lisää kuntoilua luvassa, jos talvi jatkuu tällaisena, seuratkaahan tässäkin oman joukkueen tiedottamista.


Viime hetken joululahjat löytyvät LoPan kannatustuote verkkokaupasta, on pipoa, huivia, vyölaukkua, mukia ja sateenvarjoa ( ei ollenkaan huono lahja näillä keleillä) ja näiden lisäksi Lohjalaista käsityötä, Henrik Janssonin kädenjälkeä. Käykäähän kurkkaamassa ja nouto voidaan sopia joustavasti vielä ennen joulua toimistolta. Viestiä toimisto@lohjanpallo.fi

https://lohjanpallo.fi/category/kannatustuotteet

Loppuun vielä yhteystiedot avustusrahastoihin, niille saattaakin olla nyt tarvetta monella perheellä, kun energian hinta on korkealla ja kotitalouksien kulut senkun kasvavat.

HOPE PAIKALLISTOIMIJA LOHJA

https://hopeyhdistys.fi/paikallistoimisto/hope-ry-lohja/

Pelastakaa Lapset

https://lohja.pelastakaalapset.fi/evaita-elamalle/

ja LoPan oma avustusrahasto

https://lohjanpallo.fi/lohjan-pallon-tukirahaston-saannot

Ensi vuonna jatketaan ja nyt toivotamme kaikille rauhallista ja ihanaa joulun aikaa ja Hyvää Uutta Vuotta 2023!