20.1.2023 14:40
Lohjan Pallo ry

Kuukausitiedote 1/23

Hei ja hyvää alkanutta vuotta kaikille!

Tiistaina 17.1. pidettiin tämän vuoden ensimmäinen palaveri rahastonhoitajien ja joukkueenjohtajien kesken.

Asiaa olikin kertynyt paljon, suuria muutoksia varsinkin rahastonhoitajien tehtäviin on tuonut Visma maksuvalvonnan käyttöönotto sekä uuteen tilitoimistoon vaihto. Niistäkin muutoksista selvitään yhdessä tekemällä ja tässä teille muita asioita tiedoksi.

Pelinohjaajakoulutus

Pelinohjaajakoulutus järjestetään maaliskuun lopulla, se on suunnattu nyt ensisijaisesti 2010 syntyneille, mutta jos joku vanhempikin pelaaja on kiinnostunut koulutuksesta, eikä ole sitä vielä käynyt, viestiä voi laittaa sari.lahdelma@lohjanpallo.fi niin katsotaan miten mahtuisi mukaan.

Valokuvaus

 Joukkueiden valokuvaus on sunnuntaina 12.2. Mäntynummen liikuntahallissa, tarkempi aikataulu tulee lähempänä, seuraa oman joukkueesi tiedottamista.

Opas toiminta- ja jäsenmaksuista

Olemme keränneet vanhemmille suunnatun oppaan, josta löytyy tietoa mm toimintamaksuista, jäsenmaksuista, tauosta jne. Opas on luettavissa tämän kk kirjeen liitteenä.

Uusi yhteistyökumppani

Olemme sopineet yhteistyöstä GreenStar hotellien kanssa. GreenStar hotellit tarjoavat Lohjan Pallon jäsenille 13% alennuksen edullisimmasta päivän huonehinnastaan. Lue lisää:

https://lohjanpallo.fi/seuraedut

 Tukirahasto-asiaa

 Lohjan Pallo haluaa olla mukana mahdollistamassa jalkapalloharrastusta kaikille lapsille. Jos harrastusmaksujen suuruus muodostuu pulmaksi, olkaa rohkeasti yhteydessä joukkueenjohtajaan tai rahastonhoitajaan. Heidän kanssaan yhdessä miettimällä asiaan saadaan varmasti joku ratkaisu.


 Nyt kevättä odotellessa ja sen myötä tietysti pelejä. Ensi kuussa sitten taas uutta asiaa.