19.3.2023 20:51
Lohjan Pallo ry

Kuukausitiedote 3/23

Moikka!

Maaliskuun kuukausikirjeen toimittaminen meinasi hiukan venähtää, kun asiaa on teille tiedoksi niin paljon, ettei tiedä mistä aloittaisi.
Tiedote on pitkä, mutta koita jaksaa lukea loppuun asti!

Kiitos osallistumisesta GUTZ-kampanjaan, joukkueet keräsivät hienot potit omiin kassoihinsa, ja seurakin sai pienen sponsorirahan.
Lisää Gutz myyntiä tulossa jälleen vuoden kuluttua.

Kesätyöntekijäksi?

LoPalla on 4 kesätyöpaikkaa avoinna "Kesäduuni OP piikkiin"-kampanjan kautta. Kesätyöntekijät tulevat työskentelemään kesäleireillä ja muissa tapahtumissa kesän aikana. Ajankohdat sovitaan valittujen kesätyöntekijöiden kanssa erikseen. Nuoren tulee täyttää 15 vuotta vuonna 2023, eikä hän saa olla yli 18-vuotias kesätöissä ollessaan. Ei muuta, kun hakemusta tulemaan, alla linkki hakemukseen.

https://lohjanpallo.fi/kesatyo-op-n-piikkiin-2023

Kesän tapahtumia

Huppareita naisille ja tytöille!

Naisten ja tyttöjen osuus Lohjan Pallon pelaajista ja toimihenkilöistä on n. 32%. Heille suunnattujen vaatteiden osuus ei sitä kuitenkaan ole, ja pohdimmekin mahdollisuutta muuttaa tilannetta hieman parempaan suuntaan.

Tarkoitus on teettää huppareita lohjalaisen suunnittelijan Karin Ulvion designin pohjalta.
Mutta sitä ennen haluamme tietää, että mitä te - Lohjan Pallon jäsenet - olette asiasta mieltä?

Ole ystävällinen ja vastaa kyselyyn aiheesta:
https://forms.office.com/e/4XmU0WQiWC

SSO-Kannustajat kilpailu

Suur-Seudun Osuuskauppa tukee paikallisten lasten ja nuorten harrastamista ja hyvinvointia 30 000 eurolla. Se, miten tämä potti jakautuu äänestyksessä mukana olevien seurojen ja yhdistysten kesken, päättävät SSO:n asiakasomistajat. Mitä enemmän ääniä saamme, sitä suurempi tukipottimme on!
Äänestämään pääsee sähköpostiviestin kautta, joka lähetetään Suur-Seudun Osuuskaupan asiakasomistajille 17.-19.4. välisenä aikana.
Äänestysaika on 17.-30.4.2023.

Kevään harjoitteluvuorot ja sarjapelit

LoPa pelaa lähes 200 kotiottelua tulevan kevään aikana. Tämä luonnollisesti vaikuttaa joukkueiden harjoitusvuoroihin.

Harjoitusvuorot pyritään julkaisemaan niin pian kun mahdollista. Hitaasti etenevä kevät vaikuttaa tähän kuitenkin suuresti, Ojamon tekonurmen pitäisi aueta huhtikuun puolivälin paikkeilla, mutta jos silloin edelleen on lunta, tilanne muuttuu. Asemanpellolle päästään vasta lähempänä kesäkuuta. Taimiston tekonurmen tilanne on sellainen, että se avautuu virallisesti vasta kesäkuussa.

Testitapahtuma pelaajille

LoPa järjestää yhdessä LUU:n kanssa ominaisuustestit 25.3. Muijalan kuplahallissa. Seuraa oman joukkueen tiedottamista ja muista, että tällä kertaa pallo saa jäädä kotiin (kalliit testilaitteet eivät pidä pallon osumista). Ominaisuustesteissä mitataan ketteryyttä, nopeutta ja kimmoisuutta. Valmentajat käyvät testien sisältöä läpi treenien yhteydessä. Testit järjestetään jatkossa kaksi kertaa vuodessa, jotta tuloksia pystytään vertaamaan ja harjoittelua kehittämään testien tulosten perusteella. Toivomme runsasta osanottoa testeihin, koska se ennen kaikkea auttaa valmentajia!

Yhteistyökumppaneita

Lohjan Pallo pyrkii aktiivisesti sopimaan yhteistyösopimuksia, jotka katsomme hyödyttävän seuraa, seuran joukkueita tai seuran jäseniä.
Toivomme jäsenistön suhtautuvan positiivisesti näihin viesteihin, koska kaikilla näillä on myös kustannusten nousua hillitsevä vaikutus.

Kustannusten nousu sekä kuplahallin käyttämän sähkön, Palloliiton tuomarien että Lohjan Liikuntakeskuksen kenttähinnoittelun osalta on todella merkittävää.

Epic Autokoulu Oy

Lohjan Pallo ry ja Lohjalla toimiva Epic Autokoulu Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen.
Sopimus koskee kaikkia Uudenmaan ja Länsi Uudenmaan Epic Autokoulun toimipisteitä. Ilmoittaudu valitsemallesi kurssille epicautokoulu.fi verkkosivuilla ja kirjoita lisätietokenttään ”Lohjan Pallo
Lue lisää: https://lohjanpallo.fi/yhteistyo-epic-autokoulu

JK Shop

LoPa on tehnyt yhteistyösopimuksen myös JK-Shopin kanssa. JK-shop tarjoaa keskimäärin 20% alennuksen kaikkiin syksyn 2022 -malliston varastossa oleviin maasto-, hybridi- ja e-bikepyöriin (ei koske yritysetu- ja laskutuskauppaa). Lisäetuna seuran jäsenille tarjotaan pyöräkaupan yhteydessä -20% alennus uusista POC -polkupyöräkypäristä. JK-shopissa on myös runsaasti tarjouksia vanhemman vuosimallin kypäristä, joissa suurimmat alennuksen lähentelevät -80%:ia.

Ostoksia tehdessäsi muista mainita "Lohjan Pallo"

JK SHOP / Flaxta

JK Shop-yhteistyön myötä Lohjan Pallo on sopinut myös Flaxtan tuotteiden jälleenmyynnistä.
Flaxta on Itävaltalainen yritys, joka on keskittynyt valmistamaan huippuluokan urheilusuojia alppihiihtoon ja jalkapalloon. Suomesta näitä suojia saat käytännössä vain Lohjan Pallon kautta!
Lohjan Pallon mallistoon tulee ainakin säärisuojia sekä pääpantoja.

Ensimmäiset suojat on jo lisätty verkkokauppaan:
https://lohjanpallo.fi/product/aircon-s Näitä huippusuojia löytyy kaiken kokoisille pelaajille!

Ja sitten vielä terveisiä yhteistyökumppaniltamme OP Uusimaalta:

OP Uusimaa on vastuullinen pankki

Me OP Uusimaassa olemme asiakkaittemme omistama pankki. Siksi meidän tehtävämme on tehdä oikeita, hyviä tekoja toimialueemme ja ihmisten hyväksi. Haluamme toimia vastuullisesti ympäristöä, yhteisöjä ja omaa henkilökuntaamme kunnioittaen. Vastuullisuus on osa arkeamme.

Meille OP Uusimaassa paikallisuus on tärkeää, ja juuri osuustoiminnallisuuden ansiosta voimme tukea paikallista elinvoimaa. Se on meille mahtava etu ja mahdollisuus olla mukana monen asiakkaamme arjessa. Liikutamme noin 35 000 lasta, nuorta ja aikuista vuosittain kumppanuuksiemme avulla. Samalla haluamme muistuttaa siitä, että pankki on mukana elämän joka osa-alueella.

Vastuullisuus on osa arkeamme. Kun sinulla menee hyvin, meillä menee hyvin.

Katso videolta vastuullisuustekomme vuonna 2022: https://www.youtube.com/watch?v=KSrgffNIlDQ&t=8s