10.4.2023 11:52
Lohjan Pallo ry

Puheenjohtajan tervehdys

Lohjan Pallon syyskokous oli 6.11.2022, jolloin valittiin uusi johtokunta, ja uusi johtokunta kävi toimeen välittömästi.
Nyt kun takana on hieman yli 5kk johtokuntatyötä, niin tuntui sopivalta hetkeltä käydä läpi Lohjan Palloa koskevia ajankohtaisia asioita.

Tässäpä teille 7 kohtaa ajankohtaisia asioita:

Talous

Johtokunnan ensimmäinen päätös oli tilitoimiston vaihto sekä Visma perinnän käyttöönotto. Tilitoimistoksi valikoitui Lohjan tili- Ja veropalvelu Ky.
Perintä on aina erittäin ikävä asia, jota tulisi välttää viimeiseen saakka. Mutta meidän oli löydettävä keinoja, jotka helpottaisivat vapaaehtoisten rahastonhoitajien työtä sekä estäisi joukkueiden rahallisia tappioita, joita syntyy jos kk-maksut jäävät maksamatta.

Tilitoimiston vaihto oli kaikista tärkein asia. Nyt meillä on tilitoimisto kumppanina, ja ero vanhaan on melkoinen.

Kumppanuudet

Olemme kuluneen 5 kuukauden aikana sopineet useita erilaisia kumppanuuksia. Pienempiä ja isompia sekä pelaajia ja seuraa hyödyttäviä.
Kumppanuuksista kerromme mm. tällä sivulla: https://lohjanpallo.fi/seuraedut

Uusi julkaistu kumppanuutemme on Mehiläinen. Lue lisää ja ota urheilumehiläinen koko perheen käyttöön! https://lohjanpallo.fi/yhteistyo-urheilu-mehilainen
Seuraavakin kumppanuus on jo solmittu, mutta vielä odottelee julkaisua..

Toivomme jäsenistöltä positiivista suhtautumista kumppanuuksiin!

Olosuhteet

Lohjalle on vuoden sisällä tapahtumassa olosuhteissa mullistus sillä tavalla, että saimme ensimmäiset oikeat kunnalliset tekonurmikentät.<br>Meillä on vielä työtä tehtävänä LLK:n kanssa, jotta saisimme kentistä mahdollisiman suuren hyödyn.

Tällä hetkellä vuorot jaetaan kahdeksi vuodeksi kerrallaan, ja mukana on mm. heinäkuu kokonaisuudessaan, kun aiemmin heinäkuussa oli automaattisesti kenttien huoltotauko. Myös vapaaehtoisilla toimijoilla on oltava oikeus pieneen lomaan, joten jonkinlainen tauko on käytännössä oltava kesällä. Olemme kuitenkin toiveikkaita, että saamme asiat sovittua LLK:n kanssa meille mahdollisissa rajoissa.

Tapahtumat

Lohjan Pallolla on aktiivinen tapahtumien vuosi!
Järjestämme mm:

Lisäksi tulossa on mm. UEFA Playmaker prinsessafutista tytöille sekä upea vuosittainen Lohja Cup, jossa onkin mukana lähes jokainen joukkue

On syytä myös mainita tapahtumien yhteydessä juuri pidetyt seuran yhteiset testit sekä oman futisvalmentajan startti-koulutus. Seuraava startti-koulutus on tiedossa syksyllä!

Varusteet kuntoon!

Ennen pelikautta on syytä huolehtia varusteet kuntoon!

Lohjan Pallo sopi lohjalaisen JK Shopin kanssa yhteistyösopimuksen, joka avulla kauttamme saa parhaimmat mahdolliset suojat pelaajille!
Tuotteet löydät Lohjan Pallon verkkokaupasta: https://lohjanpallo.fi/flaxta-varusteet

Myös itse pelivaatteet olisi syytä olla kunnossa. Intersportin verkkokaupasta löydät sekä pelivaatteet että vaatteita treeneihin ja vapaa-aikaan!
https://seurakauppa.intersport.fi/seurat/lohjan-pallo/jalkapallo

Edustusjoukkueet

Naisten edustusjoukkue nousi 3. divisioonaan viime kauden päätteeksi. Tänä vuonna joukkue lähtee kamppailemaan sijoituksista Niko Kujalan johtamana, ja nuorennusleikkauksen läpikäyneellä porukalla on hyvät mahdollisuudet tulevalla kaudella.

Miesten edustusjoukkueen tilanne on erittäin mielenkiintoinen! Useamman mollivoittoisen kauden jälkeen nyt kasassa on nuori ja nälkäinen nippu, jossa on sekä kokemusta että johtajuutta.
Valmennus on vaihtunut myös miehissä ja miesten joukkuetta valmentaa Markus Hänninen, Mikko Ruokonen, Mikko Kauranen sekä Ari Jauhiainen.

Molemmat edustusjoukkueet aloittavat kautensa perjantaina 21.4. Naiset Tammisaaressa EIF:n vieraana, mutta miehet korkkaavat kautensa Ojamon tekonumerlla GrIFK:n kanssa.
Toivottavasti Ojamon katsomo pullistelee kauden avauksessa!

Johtokunta

Johtokunta koostuu tällä hetkellä 7 henkilöstä, ja se on minimikokoonpano.

Tarvitsemme siis lisää ihmisiä johtokuntaan mahdollistamaan jalkapalloa lohjalla.
Meillä on hyvä ja kannustava meininki ja toivotammekin uudet jäsenet lämpimästi tervetulleiksi!

Jäsenyys johtokunnassa vaatii aina yhdistyskokouksen päätöksen. Seuraava mahdollinen tilaisuus on yhdistyksen kevätkokous.
Jos haluat olla mukana hyvässä porukassa työtä tekemässä paikallisen futiksen eteen, niin ota yhteyttä! (mikko.koivisto@lohjanpallo.fi / 044-7779441)

Tule mukaan toimintaan!


Hyvää alkanutta kevättä ja nähdään sankoin joukoin pelikentillä!

Mikko Koivisto
Lohjan Pallo ry